Byta glas iPhone 8 plus Kungsholmen

Byta glas iPhone 8 plus Kungsholmen hos på billig iPhone.se

Surfa runt här på vår webbplats eller besök någon av våra butiker, på Kungsholmen eller i Uppsala, för att byta glas iPhone 8 plus Kungsholmen. Förutom att vi säljer begagnade mobiler från iPhone så köper vi din iPhone. Dessutom lagar vi mobiler från Samsung och iPhone. 


Vår vision är att erbjuda grönare metoder för lagning, försäljning och inköp av begagnade telefoner. Denna idé föddes när vi arbetade med att reparera mobiler i Uppsala. Vi såg då att marknaden för mobiltelefoner skapar onödiga belastningar på miljön. Genom att återanvända telefoner med rätt komponenter och rätt arbetssätt vill vi bidra till en friskare planet.


Läs mer längre ned på sidan om de olika tjänster vi erbjuder.

Byta glas iPhone 8 plus Kungsholmen

LÄS OM DE TJÄNSTER VI ERBJUDER HÄR

VI LAGAR DIN IPHONE

Vi kan byta baksida, batteri, skärm eller glas till din iPhone. Billig iPhone.se erbjuder bästa service, skärmbyte och glasbyte på iPad och mobiler. Våra LCD-skärmar kan mätas med originalprodukter från Apple. De är av högsta möjliga kvalitet. Detta skiljer oss från konkurrensen. Många reparatörer, telekombolag och försäkringsbolag använder nämligen dåliga kopior när de byter ut skärmar på mobiler.


Istället för att telefonen hamnar på ett sopberg eller skickas till Asien för lagning kan du lämna in den till oss. Förutom att du gör planeten en tjänst gör du också din ekonomi en tjänst. Du får en uppgraderad modell, till ett avsevärt lägre pris utan negativ miljöpåverkan. Detta den huvudsakliga inriktningen av vår verksamhet.


Kom in till oss på Kungsholmen eller i Uppsala för att laga din iPhone. Med vår express-service reparerar vi din iPhone på högst 30 minuter. Oftast kan vi dessutom göra det utan att lägga på någon extra kostnad. Alla priser är inklusive moms, utbytesdel och arbete och du får 12 månaders garanti på alla iPhone-reparationer.

Laga iPhone

VI LAGAR DIN SAMSUNG

När du behöver laga din mobil från Samsung är du välkommen att skicka in telefonen per post. Alternativt är du hjärtligt välkommen till vår butik på Kungsholmen eller i Uppsala. Vår butik på Kungsholmen ligger på Scheelegatan 18. Där har vi öppet mellan kl.11 och kl.18 från måndag till och med fredag. Lördagar har vi öppet mellan kl.11 och kl.15. Söndagar vilar vi. Du når oss också på telefon 018-10 98 80 eller på mejl kungsholmen@billigiphone.se.


När vi repararear din Samsungmobil använder endast originaldelar och du har alltid 12 månaders garanti på alla Samsung-reparationer. Alla priser är inklusive moms, utbytesdel och arbete. Klicka på knappen nedan för att se vilka modeller vi servar. Om du inte hittar din modell kan du kontakta oss så ger vi dig ett kostnadsförslag.

Laga Samsung

VI KÖPER DIN IPHONE

Det finns fler mobiltelefoner än människor i världen. Mobiltelefoner är dock inte avfall. Vår affärsidé är att bryta mobiltelefonmarknadens miljöskadliga köp-och-släng-mentalitet. Vi kan återanvända eller återvinna 100% av de mobiler som vi köper in.


Efter flera år av testande och utvecklande har vi fulländat tekniken för att effektivt, miljövänligt och kvalitativt ta hand om begagnade mobiler. Därför köper vi gärna din iPhone, vare sig den är trasig eller bara gammal. Vi betalar bäst i Sverige. Det är win-win. Du har en mobil du inte längre behöver och du får pengar av oss. Processen är enkel och snabb. Här nedan kan du klicka vidare för att se vad du kan få för din begagnade iPhone.

Köper iPhone

VI SÄLJER BEGAGNADE IPHONES

Vi jobbar ständigt med att få in nya telefoner. Om vi inte har telefonen du är ute efter så kan du anmäla intresse så hör vi av oss när vi har fått in den modellen.

Begagnad iPhone

VÅRA MEST SÅLDA MOBILER